PCOS- Policisztás Ovárium Szindróma-Menstruációs zavarok?Akupunktúra segít

PCO szindrómában szenvedsz - Inzulinrezisztencia keseríti az életed? Menstruációs zavaraid vannak? Babát szeretnél? Próbáld ki a mellékhatásoktól mentes akupunktúrás kezelést, és élj teljes életet!

 

 

pcos_logok.jpg 

Locations of visitors to this page   original_165x75.jpg

pcos.hko@gmail.com

+3620 2587880

pcos

 

 

 

Köszöntelek oldalamon!letoltes_1.jpg

 

 

Kérlek maradj velem ha van egy kis időd, és ismerd meg az általam kínált lehetőséget! :)

Persze csak akkor, ha nem kizárólag a gyógyszerektől várod a segítséget és babát szeretnél! :)

Természetesen ha még nem gondolkodsz gyermekáldásban: de hullik a hajad, bőr problémáid vannak, nem tudsz változtatni a testsúlyodon, ha az inzulinrezisztenciád  vagy pajzsmirigyed nem normalizálódik, menstruációs ciklusod rendszertelen, fájdalmas, vagy nincs, hormonrendszered ,,felborult" stb.

Akkor is érdemes egy cseppet körülnézned!

 

Ezt a weblapot nem azért hoztam létre, hogy sok századikként, a már általad amúgy is ismert információkat sorolja fel a pcos ( policisztás ovárium szindróma) betegségről. (valójában nem is betegség...tünetegyüttes)

Természetesen találsz olyan menüpontot is, de az elsődleges cél, egy olyan új terápia ismertetése, ami segíteni tud neked!

 

Ez így nem teljesen igaz:

A módszer kb 3000 éves, csak a policisztás ovárium szindrómára (PCOS)kifejlesztett változata tekinthető újnak. 

images_15.jpg

 

 

Persze joggal kérdezheted...miért nem alkalmazzák szélesebb körben a pcos - akupunktúra kezelést a meddőség, menstruációs zavar, és a fentebb felsorolt, egyéb nőgyógyászati és hormonális tünetek gyógyításában, ha olyan jó?

Nos, az akupunktúra létjogosultságát a WHO, sok száz betegség kezelésére elismerte, (280) és alkalmazzuk is nagyon széles körben.

(ki az a mi? ki vagyok én? itt)

 De nem minden betegségre próbálták/kutatták kellő alapossággal.

( A hagyományos kínai orvoslás /HKO/ másképp látja a betegségek okait, mint a nyugati orvoslás)

Vagy azért nem, mert nem számítottak hatékony eredményekre, vagy azért, mert egyszerűen eszébe sem jutott senkinek kísérletezni vele!

A pcos - ra, voltak/vannak akupunktúrás kísérletek, és bár kevés, de dokumentált kutatás is folyt.

images_6.jpg

 

Néhány példa:

A szakértők úgy vélik, hogy ez az ősi kínai gyógymód férfiakban és nőkben egyaránt javíthatja a termékenységet.

Az akupunktúra már majdnem háromezer éves. Biztonságos, és nincsenek mellékhatásai” - állítja Dr. Lisa Lilienfield, a McLean-i Kaplan Holisztikus Gyógyítás Központ szakorvosa. ”Nem kizárólagosan kell alkalmazni a meddőség kezelésében, de előkészítheti a szervezetet arra, hogy maximálisan befogadhassa a termékenységi kezeléseket.”

Dr. Jamie Grifo, a New York Egyetem Termékenységi Központjának igazgatója szerint a módszer nem varázsszer, hanem egy olyan nem szokványos módszer, amellyel hatékonyan kezelhető a meddőséggel járó stressz, és amely egyesekben javíthatja a terhességi sikerarányt, illetve az életminőséget.

Lilienfield elmondta, hogy az akupunktúra a stresszoldáson túl a petefészekbe és a méhbe irányuló véráramlás serkentése révén segítheti elő a nők termékenységét. Ez a fokozott véráramlás segít a méhnyálkahártya megvastagodásában, ami növeli a teherbeesés esélyét. Az akupunktúra a szervezet neuroendokrin rendszerének problémáit is helyreállíthatja. A kezelés aktiválja az agyban azoknak a hormonoknak a felszabadulását, amelyek a petefészket, a mellékvesét és más, a szaporodásban szerepet játszó szerveket stimulálják. Az akupunktúra a meddő férfiakat a spermiumtermelés serkentése révén segíti.

Az Acupuncture in Medicine és a Journal of Endocrinological Investigationszaklapokban megjelent két kutatás kimutatta, hogy az akupunktúra hatékonynak bizonyult, amikor azon a napon alkalmazták, amikor embriót ültettek be az anyaméhbe. A Journal of Endocrinological Investigation tanulmányából az is kiderült, hogy a policisztás petefészek szindrómában szenvedő nőknek és az ismeretlen okból meddő férfiaknak is jót tesz az akupunktúra.

Az akupunktúrás kezelés során vékony tűket szúrnak a testbe bizonyos pontokon. A kínai orvoslás szerint ezeken a pontokon a csí, vagyis az életerő áramlása gátlódik. A nyugati orvoslásban úgy vélik, hogy az akupunktúrás eljárás a szervezet természetes fájdalomcsillapítóit szabadítja fel.

forrás:betegszoba.hu
 

Akkor miért nem lett elterjedtebb, kézenfekvőbb terápia belőle?

Talán azért, mert tényleg kevés volt a próbálkozás, vagy nem volt teljesen kidolgozott a kezelési protokoll...?

Talán azért, mert nem minden esetben érdeke az orvosoknak, klinikáknak, hogy gyorsan, hatékonyan, mellékhatások nélkül gyógyuljatok?

(Nagy-nagy tisztelet a kivételeknek!!!!!)

- És itt ha kérhetem, álljunk meg egy szóra és oszlassunk szét egy tévhitet! Az engem felkereső hölgyek sokszor elmondják, hogy csalódtak ebben vagy abban a klinikában, rendelőben, mert többre számítottak mint amit a kapott kezelésekkel elértek. -

A nyugati orvoslásban a PCOS kezelésére 1, azaz egy kezelési mód van, ez a nemzetközi protokoll, Kuala Lumpur-tól - Alaszkáig.

Tehát egyik klinika vagy magánrendelés sem talált ki új dolgot a betegeinek a hármas vagy négyes ,,pillérrel", maximum jobban odafigyel rájuk, esetleg egy helyen tud elvégezni minden vizsgálatot, vagy jobb a marketingje.

 

Esetleg azt gondolják a szakemberek, hogy nem egyeztethető össze a ,,modern" orvosi kezelésekkel?

Ez butaság!

Pontosan az akupunktúra az a gyógymód ami minden egyéb kezeléssel összevonható, és csak pozitív irányba tudja befolyásolni azokat!

Sőt, önálló terápiaként alkalmazva is megállja a helyét, sokszor olyan esetekben is amikor a modern orvostudomány eszközei eredménytelennek bizonyulnak.

Ilyen eseteket is olvashatsz a ,,Hírek "menüpontban.

 

 Szeretném neked is bebizonyítani, és a legtökéletesebb kezelést alkalmazni, hogy minél többen élhessetek teljes életet, és lehessetek boldog kismamák - anyukák - NŐK!

 

Nagyon őszinte leszek:

feltehetően nem jutott volna eszembe ez irányba kutakodni, ha egy másik betegségre - az általam kifejlesztett terápia - alkalmazása során, amolyan pozitív ,,mellékhatásként" nem figyelünk fel rá.

/ismerd meg nemzetközi szabadalmaztatás küszöbén álló cluster-fejfájás terápiámat!/ 

Ez is így indult! :))

 

De felfigyeltünk!

 

Állandóan kutakodó, és kihívásokat kereső fantáziámat nem hagyta nyugodni a párhuzam, így belemerültem a betegség megismerésébe.

Mi több: kifejlesztettem a kezelésére egy speciális, (pcos) policisztás ovárium szindróma - akupunktúrás eljárást!

 letoltes_1.jpg

Hurrááá!

images_10.jpg

 

Sajnos azért ez nem ennyire egyszerű.

Hivatalosan is be kell tudni bizonyítani a terápia hatékonyságát, hogy a nyugati orvoslás is elfogadja.

Ehhez azonban sok kezelés végrehajtása és kontrollálása szükségeltetik.

Elindítottam egy ingyenes programot, tíz hölgy részvételével.

A kísérleti kezelések eredményei, Őket is és engem is meggyőztek arról, hogy egy hatékony terápiát sikerült  összeállítani!

 

 

Ha eleged van a kudarcba fulladó kísérletekből, a gyógyszerrel előidézett menstruációkból és a mellékhatásokból:

                        Köztük a helyed!

Vedd fel velem a kapcsolatot és tapasztald meg Te is!

Úgy őszintén...van veszteni valód?

Csak nyerhetsz, és ugye nem keveset!?

 

A kezelésekben résztvevők létszámát és az elért eredményeket a folyamatosan frissített: hírek oldalon tudod nyomon követni. Nézz vissza gyakran! :)

 

Fontos!

 

Mielőtt az a vád érne szakmai/orvosi körökből, hogy

megtévesztés vagy ,,sarlatánság" a PCOS, menstruációs zavarok, meddőség stb esetében az akupunktúra...

Távol áll tőlem, hogy a jelenlegi orvosi kezeléseidről, vagy általad alkalmazott módszerekről (pl.hármas - négyes pillér) akarjalak lebeszélni! (Sőt, még én is kiegészítem egy ötödikkel.)

Azok kiegészítő terápiájaként, hatásukat stabilizáló, gyorsító, és erősítő eljárásként is alkalmazhatod, annak ellenére, hogy önmagában is megállja a helyét, szinte az összes tünet csökkentése, vagy megszüntetése esetén!

 

Továbbá:

A kezelés nem jár fizikális vizsgálattal - vetkőzéssel!

Csak a füledre  és orvosi leleteidre van szükségem!!!

És még egy kis plusz:

Minden jelentkező ajándékba kap, egy számítógépes, meridián-biothermodinamikai állapotfelmérést, melynek rendelői értéke 8000 Ft!

 

 

 

                              jelentkezz

 

                       Most!

            Segítek.

 

2013.03.15.

 

 

Tisztában vagyok azzal a szomorú ténnyel, hogy a betegség, a vizsgálatok, a megfelelő étrend és az orvosi kezelések, nagyon megterhelnek anyagilag is a benneteket.

Az akupunktúrás terápia nem egy azonnali, néhány nap alatt eredményt hozó módszer, (bár van rá példánk, hogy némely esetekben elég akár 2-3-kezelés)

hanem egy folyamat. Viszont az eredménye egy életre szól ha te is úgy akarod!

(-Menstruációs zavarok átlagban másfél hónap alatt rendeződnek!)

Mindezek figyelembe vételével, csak ezen az oldalon akciót hirdetek, ezzel is hozzájárulva, hogy a kezelés mindenki számára elérhető legyen!

(a kísérleti programban való részvétel ingyenes volt)

Minden jelentkező 2500Ft/ alkalom térítés ellenében veheti igénybe szolgáltatásaimat:

menstruációs - ovulációs zavarok, szőrzet, haj, bőr, súly problémák,  inzulinrezisztencia  és baba projekt esetében!

Akkor is ha nem pcos áll a háttérben!

Szólj ismerőseidnek ha a fenti problémáktól szenvednek vagy csak éppen a fogyáshoz szeretnének segítséget!

Hazai viszonylatban ez az összeg szinte önköltségi ár, de...

1. Mindenkinek elérhetővé szeretném tenni a kezelést

2. Ígéretet tettem a PCOS Szívügy Alapítvány

egyik lelkes és önfeláldozó munkát végző önkéntesének, hogy erkölcsi segítségéért cserébe, egy kedvezményes tarifát fogok alkalmazni  ,,pártfogoltjai - sorstársai" számára.

Én tartom a szavam a többi rajtad múlik!

2013.05.14

 

 

 

 pcos.hko@gmail.compcos_logo.jpg

+3620 2587880

 

Ez is én vagyok!

 

 

LinkBank

Orvosok - wyw.hu

link-gyujtemeny.extra.hu

 

Hasznos Linkek

Link
Links In Target
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 17
Heti: 84
Havi: 195
Össz.: 45 112

Látogatottság növelés
Oldal: PCOS-akupunktúra
PCOS- Policisztás Ovárium Szindróma-Menstruációs zavarok?Akupunktúra segít - © 2008 - 2018 - pcos-akupunktura.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »